Senaste Nyhetsbrevet (dec-18)

Årsmötet

Den 26 november hade vi årsmöte. Ca 45 st medlemmar som slöt upp. Tack för detta! Ett protokoll från årsmötet kommer i vanlig ordning att finnas tillgängligt på hemsidan inom kort. Och vill man ha en papperskopia, men inte har tillgång till skrivare, är det bara att maila till [email protected]. Går även bra att ringa Eleonora Marklund (sekr) på 070-6772464.

 

Underlätta för snöröjning

Nu när vintern verkat infinna sig på riktigt, tänk på att underlätta för våra snöröjare! Om möjligt, ställ gärna din cykel i cykelkällaren, så kommer traktorn åt all snö! Och måste du ha cykeln ute, ställ den så nära väggen som möjligt. Vi ansvarar inte för din cykels säkerhet om den står i vägen för traktorskopan/plogen.

 

Levande ljus och brandvarnare

Så här i juletider är det fantastiskt mysigt att tända ljus. Kom bara ihåg att släcka dem också!

Och har ni inte investerat i en brandvarnare är det dags att göra det. Ni som har en redan, kolla gärna att batteriet är okej.

Andrahandsuthyrning

Kom ihåg att lämna in ny ansökan om andrahandsuthyrning innan pågående period tagit slut.

Blankett finns på hemsidan eller på dörren till vicevärdskontoret. Meddela även om uthyrning avslutas i förtid. Läs föreningens stadgar 21§.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*