Nyhetsbrev September 2022

Installation laddstationer

Det mesta är installerat och nu arbetas det med igångsättning av det hela. Vi återkommer med information när allt är klart.

Soprum – repris..!

Tyvärr måste vi ta upp det här med soprummen igen…☹

Det är väldigt mycket skräp som slängs och det MÅSTE ni sortera! Större kartonger ska plattas till innan de läggs i bingen. Riktigt stora kartonger slängs i en container på Vallgatan eller körs till en återvinningscentral, typ Degermyran.

Det är INTE heller tillåtet att lämna stora sopsäckar med innehåll, i behållarna för brännbart! Det, och större saker som t ex klädställ, TV-apparater, möbler mm, lämnas på Degermyrans återvinningscentral på Solbacken.

Fel parkering…

Vi vill påminna om att parkering på gräsmattan, utanför portar, på skolgården osv, är INTE tillåtet. Man får däremot stanna utanför portarna för att lasta av eller på.
Aimo Park bevakar vårt område regelbundet.

Skördetid av bär och frukt

Passa på att plocka lite plommon, vinbär, körsbär, krusbär eller nåt annat gott till kvällsfikat, innan frosten slår till. Det är naturligtvis inte tillåtet att plocka och sälja vidare, utan frukten och bären är till för alla vi som bor i föreningen. Så personer som kommer utifrån och länsar våra träd och buskar, får ni gärna säga till 😉

Årsmöte

Styrelsen har beslutat att ha årsmötet måndag den 28 november. Vi kommer att skicka en formell inbjudan i god tid innan. Samt även årsredovisningen för räkenskapsår 2021/2022.

Cykelrensning

I september kommer vi att börja med cykelrensning. Cyklar både ute och i cykelförråd/källare kommer att märkas med buntband. Vill man ha kvar sin cykel så klipper man själv bort buntbandet. Mer info kommer på dörrarna.

Kodlås

Snart har alla husen i vårt område fått kodlås. Ni ska ha fått information i era brevinkast tidigare med koder osv. Var också försiktig med vem ni lämnar ut koden till.